Kişisel Verilerin Korunması Güvenlik Ve Gizlilik Politikası

SSL Güvenlik Sertifikası Nasıl İşler
Güvenli Alışveriş

Secure Sockets Layer (SSL) Teknolojisi DekoraPiX.com bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için Secure Sockets Layer (SSL) teknolojisi kullanılmaktadır. Rapid SSL teknolojisi, bilgilerinizi şifreleyerek güvenlik altına alır; şahsi ve kredi kartı bilgilerinizin üçüncü şahısların eline geçmesini engeller. Adres çubuğunuzun yanında göreceğiniz yeşil kilit sembolü, bilgilerinizin Rapid SSL (128 bit) sertifikası ile güvence altına alındığını gösterir.

Secure Sockets Layer Nedir?

SSL, kullandığınız tarayıcı ile bağlı olduğunuz sitenin sunucusu arasında güvenlikli bilgi alış-verişini sağlayan bir yöntemdir. Herhangi bir web sitesinde dolaştığınız ve bilgi girişi yaptığınız zaman, üçüncü şahıslar tarafından izlenme olasılığı vardır. Kişisel bilgilerinize, kredi kartı numaranıza, teknolojik açıdan son derece gelişkin olanaklara sahip diğer kullanıcılar tarafından ulaşılması ve bunların isteğiniz dışında kullanılması olanaksız değildir. SSL güvenlik sistemi bu tür istenmeyen durumları önlemek için geliştirilmiş bir şifreleme yöntemidir. SSL güvenlik alanında gönderdiğiniz bilgiler çok sıradan görünen, fakat çözülmesi gerçekte imkansız olan bir kodlama sistemiyle şifrelenir.

Standart Güvenlik Duvarı

Standart güvenlik duvarları tarafından korunan DekoraPiX.com sunucuları bilgilerinizi güvenli tutmak ve diğer internet kullanıcılarından korumak amaçlı tasarlanmıştır. Rapid SSL (128 bit) sertifikası ve standart güvenlik duvarları, birlikte çalışarak şahsi bilgilerinizi koruma altına alır ve güvenliğinizi sağlar.

Gizlilik Politikamız

DekoraPiX.com şahsi bilgilerinizin üçüncü şahıs ve kurumlarla paylaşılmasına izin vermez. DekoraPiX.com verdiğiniz şahsi bilgilerinizi kiralamaz satmaz ya da herhangi bir şahıs ya da kurumla hiçbir şekilde paylaşmaz. Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla, hiçbir şekilde, DekoraPiX.com’da veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin DekoraPiX.com arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır. Kişisel bilgilerinizin nasıl toplandığı ve ne amaçla kullanıldığı konusunda daha detaylı bilgiye Gizlilik Bildirimimizden ulaşabilirsiniz.