GRAFİK TASARIM

Grafik, Logo ve Amblem Tasarımı, Kurumsal Kimlik Tasarımı, Her Türlü Basılı ve Görsel Medya Tasarımı, Katalog, Broşür, İaln, Poster ve Tanıtım Objeleri Tasarımı

Logo, Amblem
Kurumsal Kimlik Tasarımı

En etkili reklam ve tanıtımlar yine en etkili grafik ve medya tasarım ile başlar. Alanımızda sektörün öncülerindeniz. İyi bir grafik tasarımcı işin başı olan logo tasarımında da iyidir. Önemli olan fikirleri ekrana yansıtmaktır. Aynı zamanda iyi bir grafiker iyi bir kurumsal kimlik tasarımcısıdır. Fikir ve tasarımları objelere bir düzen içerisinde işler.

Kurumsal kimlik, markanızın fiziksel görünümü, marka kimliği, şirketin,markanın görülmesini istediği şeklidir. Bu, bir kişilik ya da değer duygusu ile markanızın ürün veya hizmetlerinin özellikleri ve faydalarını da içerebilir. Marka kimliğinin doğal olarak şirketin kültürünü, amaçlarını ve hedeflerini dahil etmeye yarayacağını belirtmek gerekir. Kurumsal kimlik, markanızın fiziksel görünümünü oluşturan şeydir. Genellikle logonuz, web siteniz, antetli kağıt ve kartvizit tasarımlarınızın yanı sıra sosyal medya platformlarınız da kurumsal kimliğinizi yansıtırlar. İşletmenizi profesyonel bir şekilde göstermek istiyorsanız, tutarlı bir kurumsal kimliğin korunması hayati öneme sahiptir. Belirli bir renk paletini ve yazı tipini kullanmak, tutarlı logo konumlandırma, basılı ve çevrimiçi iletişimlerinizde aynı ahengi korumak, profesyonel duruşunuzu geliştirmeye yardımcı olur.

Kurumsal kimliğe yatırım yapan bir şirket, burada kalacağına işaret eder. Şirketin başarılı olması konusunda ciddi bir mesaj gönderir. Müşteriye güven duygusu verir. Kurumsal kimlik, işletmenin kültürü veya kişiliği hakkında bilgi verir. Bir işletme için tutarlı bir kurumsal kimlik oluşturmak, işletmeyi tanınır ve hatırlanır kılar. Tek bir kurumsal kimlik çalışması bile, sizi hedef kitleniz arasında anında fark edilebilir hale getirir. Güçlü bir kurumsal kimlik, müşteri bilincini artırabilir ve bir şirketin rekabet gücünü yükseltir.

HOSTING HİZMETİ ve WEB SİTESİ TASARIMI

Domain ve Hosting, Email Hosting, Dinamik ve Görsel Web Sitesi Tasarımı, Kurumsal Web Sitesi Tasarımı, SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Çalışmaları

Web sitesi tasarımı fikirlerinin estetik çizgisinde, bir amaç için belli ilkeler tarafından yönlendirildiği, düzenlendiği ve bunların uygulamaya (tasarımın yazılıma) dönüşmesi işlemleridir. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından ortaya aktif bir web sitesi çıkar. Web tasarımı (aktif web sitesi) uygulamasının ardından son kullanıcılar bir web tarayıcısı yardımıyla internet üzerinden web sitelerine erişebilirler. Web tasarımı nedir sorusuna verebileceğimiz en kısa cevap bu olabilir. Web tasarımının temel amacı, web sitesi ziyaretçilerine ve web sitesinin sahibine karşılıklı fayda sağlayacak bir platformun oluşturulmasıdır. Web tasarım projeleri ister ticari amaçlı isterse de tanıtım odaklı olsun; en nihayetinde kurumsal kimliğinize değer katar.

Eticaret; 1995 yılından sonra tüm dünyada internet kullanımının artmasıyla ortaya çıkan, ticaretin dijital ortamda online olarak yapılması kavramıdır. ETicaret, herhangi bir ürün ya da hizmet için, çeşitli ödeme yöntemleriyle bir internet sitesi üzerinden ticaret yapmanızı veya sipariş vermenizi sağlayan bir alışveriş yöntemidir.

Türkiye’de ve dünyada geleneksel pazarlama yöntemlerine ve satış faaliyetlerine e-ticaret’i de ekleyen kuruluşlar, sadece belirli bir lokasyona ve noktaya satış yapmanın ötesine geçerek, süreçlerine e-ticaret’i de dahil etmeye başlamıştır. E-ticaret özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ) için çok uygun bir ticaret şeklidir. E-ticaret, belirli bir satış noktasının dışına çıkarak satışların artmasına ve daha hızlı ödemeleri slim alınmasına olanak sağlamaktadır. Fiziki mağaza sahibi olan işletmeler için e-ticaret önemli bir satış kanalıdır.

İÇ ve DIŞ MEKAN ve DİJİTAL BASKI

İç ve Dış Mekan Branda, Poster, Afiş, Durak Reklamları,
BillBoard Reklamları, Tasarımı ve Baskısı,


Firmamız bünyesinde, dijital baskı çözümleri konusunda hazırlamış olduğunuz çalışmalarınızı veya baskılarınızı istediğiniz ekonomik, hızlı ve yüksek kalite de son derece profesyonel bir ekip ve ekipman ile hizmetinizdeyiz. Dijital baskılarınız dakikalar içerisinde fotoğraf kalitesinde ve istediğiniz medya (kağıt) ortamında tasarımını hazırlıyoruz, baskısını alıyoruz ve dileğinize göre materyaller üzerine uyguluyoruz. LuciaEX pigment bazlı orjinal mürekkeplerle canlı ve uzun süreli baskılarınız müşterilerimizin matbaa bünyesinde gerçekleştiremediği çözümleri dijital baskı makinelerimizle istediğiniz sayı ve ebatlarla siz müşterilerimizin sorunlarını ortadan kaldırmak için dijital baskı çözümünü sunuyoruz.

MATBAA İŞLERİ

El İlanı, Davetiye, Afiş, Kartvizit, Antetli Kağıt, Cepli Dosya,
Ambalaj, İnsert, Katalog ve Broşür Baskıları...

Siz değerli müşterilerimize ekonomik, hızlı, kaliteli matbaa baskı çözümlerinde son teknoloji makine parkurlarında ve ve anlaşmalı matbaalarımızla kaliteli hizmet üretiyoruz. Baskı grafik ile başlar sonra en kaliteli baskı makinelerine ile en iyi basımevi işçiliğine, en iyi ustalara ihtiyaç duyar. Biz de tam olarak müşterilerimizin bu sorunlarını ortadan kaldırmak için buradayız. Garantili renk tutarlılığı ve kurumsal baskılar için özel olarak çalışıyoruz. Özel anlaşmalı matbaalarımızla uygun fiyata rekabetçi çözümler sunabiliyoruz.

  • Kartvizit
  • Broşür
  • Katalog
  • İnsert
  • El İlanı
  • Fatura
  • İrsaliye
  • Takvim

AÇIK HAVA REKLAMCILIĞI ÜRÜNLERİ - OUTDOOR

Açık Hava Reklamcılığında Çözüm Ortaklarımız ile Uygun ve Esnek Ödeme Koşulları ile Yanınızdayız. Totem, Tabela, Neon Tabela, Fener Tabela, vb...

Hedef kitlenin günlük rutini içerisinde gördüğü reklamların genelidir. Hedef kitlelere aracısız ulaşmak, bilinçaltında yer etmek, prestij sahibi olmak isteyen firmalar tarafından tercih edilen açıkhava reklamcılığı bina giydirmeden otobüs duraklarındaki afişlere kadar geniş bir alanda uygulanabilmesi ile müşteriye birden çok alternatif sunar. Açıkhava reklamları günümüzde oldukça hızlı bir şekilde gelişmiş ve neredeyse tüm yaşam alanlarımızda yer almıştır. Açıkhava reklamcılığını yabancılar “OOH” (Out of Home Advertising) şeklinde tanımlıyorlar. Türkçeye “evde olmadığımız zamanlarda karşılaştığımız reklamlar” şeklinde çevrilebilir. Açıkhava reklamları çok geniş kitlelere ulaşmak, herkesin görmesini sağlamak, aynı güzergahtan sürekli geçen insanlara reklam tekrarları ile marka yada ürüne aşina hale getirmek için en önemli reklamlardır. Bir reklamın hedefine ulaşması yaklaşık olarak 16 gösterimden sonra tam etkileşimin sağlandığı düşünülürse açıkhava reklamları bu konuda en iyi araçtır. Açıkhava reklamcılığının kullanıldığı alanlar ve araçlara örnek olarak:

OKUL ve KURUM YÖNLENDİRME PANOLARI

Foreks, Dekota, PleksiGlass vb Malzemeler Üzerine Yönlendirme Panoları Tasarımı ve Baskısı ile Sizlere Hşzmet Veriyoruz...

Şehirleşmenin getirisi olan karmaşıklık içinde boğulan insanların, yön bulmada ki çözüm arayışları mimari ve modüler tabela sistemlerini geliştirdi. Yönlendirme işi artık insandan çok yönlendirme tabelalarına, panolara, levhalara, totem, kapı isimliklerine yerini bıraktı. Uzun yılların vermiş olduğu tecrübemiz ve iş bitirme gücümüz ile tam bir özgüvenle mimari modüler yönlendirme tabelaları üretiminde büyümeye devam ediyoruz. Her projeye ayrı tabela konsepti sunan profesyonelliği sizlere sunuyoruz.

  • Okul Panoları ve Yönlendirmeleri
  • Hastane Panoları ve Yönlendirmeleri
  • Üniversite Panoları ve Yönlendirmeleri
  • Ofis Panoları ve Yönlendirmeleri
  • İnşaat Panoları ve Yönlendirmeleri
  • Otopark Panoları ve Yönlendirmeleri
  • Kapı İsimlikleri ve Yönlendirmeleri
  • Otel Resepsiyon Panoları ve Yönlendirmeleri
  • Restoran Fiyat Panoları ve Yönlendirmeleri